ČESKÉ & SLOVENSKÉ SPECIALITY V MODERNÍM POJETÍ
———— DEGUSTAČNÍ MENU ————
Prožijte s námi gastronomický večer se sommeliérem & Vychutnejte tématické desetichodové menu |
V přízemí hotelu U Kříže se nachází náš druhý restaurant Czech Slovak Restaurant & Lounge, zasazený do renesančních prostor s krásnou valenou klenbou a původním pískovcovým portálem. Tyto historické prvky jsme doplnili elegantní minimalistickou architekturou s efektním light designem, který se mění dle denní doby a nálady. Náš šéfkuchař se svým týmem připravuje pro hosty Czech Slovak zážitkovou gastronomii jako fusion tradiční československé kuchyně a světové moderny. Snažíme se, aby pro vás byly nejen jednotlivé pokrmy, ale zejména několikachodová degustační menu s párováním nápojů kulinářským potěšením. Rádi sestavíme celkový koncept degustace od grafického designu až po finální prezentaci.
ORGANICKÁ & BIO KVALITA LOKÁLNÍCH SUROVIN
V našem rodinném restaurantu Czech Slovak si osobně vybíráme ty nejlepší ingredience od lokálních dodavatelů, které tvoří základ našeho menu. Zpracováváme BIO maso z vysoké zvěře ze šumavských lesů, od soukromých chovatelů odebíráme špek a slaninu z prasat plemene Mangalica, mladé jehněčí i drůbež. Soukromá brněnská šnečí farma nám dodává kromě masa i takovou specialitu jako jsou šnečí játra a kaviár. Stejně tak i nápoje jsou převážne organické. Naší největší pýchou je domácí pivo Zlatý Kříž, které mají hosté možnost ochutnat pouze v našich restaurantech. Vína a lihoviny, které podává náš sommeliér, nejprve pečlivě degustujeme a poté vykupujeme z malých, ale kvalitních vinařství a palíren.
SEZÓNNÍ DEGUSTAČNÍ MENU & VINNÁ PÁROVÁNÍ SOMMELIÉRA
Czech Slovak Grand Restaurant s výjimečnou atmosférou
Při podávání našich specialit se nezaměřujeme pouze na kvalitu jídla a jeho food design, ale také na sofistikovanou prezentaci a nápaditost. Snažíme se vás překvapit pobavit a potěšit neomšelým přístupem, využitím molekulárních postupů a efektních servírovacích technik i přátelskou obsluhou.
— Karel Pazák hotel masterchef
PROFESIONÁLNÍ CATERING & SPECIÁLNÍ EVENTY
Připravujeme pro vás tématická degustační menu
Kromě výběru z české a slovenské klasiky pravidelně sestavujeme speciální nabídky oslavující ty nejkrásnější sváteční dny. Prožijte krásné gastronomické zážitky, souznění chutí, vůní a estetiky, které vám přinesou tématická degustační menu s vinným párováním prezentovaná naším hotelovým sommeliérem.
Reservations
Reception: +420 257 312 523
Email: hotel@ukrize.com
Restaurant opening hours
12:00 - 23.00
BOOK HERE AND SAVE