FIVE COURSES DEGUSTATION MENU
MASTER SOMMELIÉR WINE PAIRING
WELCOME DRINK
Czech Carlsbad Spring
COLD STARTER
Slowly roasted pork flank fillet with horseradish sauce
baked apples / mustard remoulade / czech farmers dark bread
Konfitovaný bůček / staročeská vejmrda / pečená jablka / tmavý chléb
WARM STARTER
Turkey hen roulade with poultry stuffing and demi glace sauce
buttered foie gras / baked chestnuts / roasted vegetables
Krůtí roláda s fáší z perličky / foie gras demi-glace / pečené kaštany
SOUP
South Bohemian creamy soup with poached quail egg
variation of forest boletus / creamy espuma / white truffle oil
Jihočeská kulajda / ztracené křepelčí vejce / espuma / lišky s lánýžem
MAIN COURSE
Czech salmon trout fillet with butter lime emulsion
marinated rosemary / carrot purée / sugar peas
dill oil / baked grenaille potatoes
Pstruh lososovitý z karlštejnských sádek s limetovou emulzí
koprový olej / mrkvové pyré / cukrový hrášek / grenaille
Duck confit with orange glazé / white cabbage mousse
red cabbage with raisins / green apple gelatin
Bohemian potato chunks in almond crumbs
Konfitovaná kachna na pomerančovém glazé / pěna z bílého zelí
červené zelí s hrozinkami / šišky v mandlové strouhance
DESSERT
Flambed ice cream with gingerbread mousse
plum cognac marmalade / orange caramel
Flambovaná zmrzlina s perníkovou pěnou
švestkovo-koňaková marmeláda / pomerančový karamel
—
* WINE PAIRING WITH EACH DISH
Best regional Czech & Slovak wines
presented by our Sommeliér
320 Kč / 12 Eur
—
* HOMEMADE BEER SPECIALS
Our handcrafted organic beer
0,4l 70 Kč / 2.80 Eur
FIVE COURSES MENU
630 Kč / 25 EUR
BOOK NOW ON RECEPTION
BOOK HERE AND SAVE